Mari   
Werken bij Mari betekent werken in een onderneming die staat als een huis met een ambitieus team. Wij zijn gespecialiseerd in de professionele aanleg, renovatie en onderhoud van buiten- en binnenzwembaden en de vervaardiging of installatie van wellness onderdelen zoals infrarood gezondheidscabines en traditionele sauna’s en spa’s, voor zowel particuliere markt als publieke sector.
Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de markt en hebben een gedegen reputatie opgebouwd in het realiseren van de wensen en dromen van onze klanten. Onze showroom en kantoor is gevestigd in Wanssum, waar vanwege structurele groei ruimte is voor een;

Commercieel Medewerker en Planner (m/v)

Functieomschrijving
Mari zoekt:
Een enthousiaste collega op MBO/HBO niveau die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon die zowel commercieel als planmatig sterk is, dan hebben wij bij Mari voor jou een leuke en afwisselende baan.

Dit ga je doen:
Als commercieel medewerker en planner zorg je voor een optimale technische, commerciële en administratieve ondersteuning van de buitendienst. Je zorgt onder andere voor de planning van service, onderhoud en projecten. Tevens zorg je voor het uitwerken en opvolgen van offertes en orders en bel je deze ook actief na. Je verwerkt onderhoudsbonnen en contracten en verzorgt ook het beheer ervan. Daarnaast coördineer en behandel je garanties en eventuele klachten en onderhoud je contacten met engineers en klanten. Ten slotte zoeken wij iemand met aantoonbare resultaten op het gebied van online marketing en de gedrevenheid om deze activiteiten in de toekomst uit te breiden. Kortom, een afwisselende en uitdagende functie!

Jouw profiel           
Ben jij?
Een proactief, resultaatgericht en stressbestendig persoon met een opleiding op MBO/HBO niveau die de Nederlandse taal aantoonbaar beheerst en reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie heeft. Heb je affiniteit met onze producten of ben je bereid je hierin te verdiepen en heb je een beetje technisch inzicht. Beschik jij over goede communicatieve, commerciële alsook administratieve vaardigheden. En herken je je tenslotte in de volgende competenties; accuraat, flexibel, doortastend, discreet en loyaal. Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende en zelfstandige functie in een gezond en dynamisch bedrijf.
  • Een aanstelling voor 40 uur per week.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
  • Een marktconform salaris.
  • Werken in een hecht en gezellig team waar hard werken voorop staat

Jouw reactie          
Ben je enthousiast? Aarzel dan niet en stuur je brief met CV naar petra.kellenaers@lenssenadvies.nl. Zij verzorgt voor ons het werving en selectieproces.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc Pijpers. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 531 82 052 tijdens werkdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Meer informatie over onze onderneming vind je op www.mari.nl.