+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
MARI sinds 1993

Welke accessoire past bij u

Accesoires en toebehoren

Maken het onderhoud en gebruik gemakkelijker

Onze specialisten kunnen u helpen bij het schoonhouden van uw zwembad. Bijvoorbeeld door het regelen van de waterkwaliteit en het filteren van vuil en chloor. Daarnaast hebben we zwembad accessoires voor verlichting, om uw bad te verwarmen, maar ook voor de beveiliging van uw zwembad.

Met de juiste accessoires verlengt u de gebruiksduur van uw zwembad en zorgt u voor extra comfort en meer zwemplezier! Wilt u zeker weten dat we op voorraad hebben wat u zoekt, bel ons dan even.

Coverseal zwembad afdekking

Uw (klein)kinderen beschermen tegen ongewenste toegang?
Geen vuil en bladeren in uw bad? Geen groen water meer?
Een lekker warm zwembad? Dan is de Coverseal de perfecte
afdekking voor uw zwembad! Deze 4- seizoenen afdekking
kan (eventueel volautomatisch) uw zwembad afdekken in
enkele minuten.

Aquadeck poolcovers

Veiligheid in en om uw zwembad staat voorop. Aquadeck heeft diverse veiligheidsvoorzieningen in het lamellensysteem verwerkt. Het driekamercompartiment verhoogt het drijfvermogen van de lamellen. Extra veiligheid kan worden geboden door een handgreep direct onder de waterlijn. En zowel mechanisch als elektrisch kunt u een Aquadeck afdekking altijd openen en sluiten.

Aura zwembadoverkappingen

Maak uw zwembad nóg veiliger voor kinderen en dieren en verleng daarbij het zwemseizoen. Dat is wat de overkappingen van Aura doen. De zwembadoverkappingen zijn leverbaar van vlak tot hoog (waar u onder kan staan) en van kunststofruiten tot gelaagd veiligheidsglas. Daarnaast zijn het aantal schuifelementen naar wens te bestellen en zijn er verschillende accessoires leverbaar om het gebruik nog verder te vereenvoudigen.

 

Dolphin – automatische bodemzuiger

Het kenmerk van de Dolphin zuigers is dat ze altijd vooruitstrevend zijn als het gaat om technologie en gebruiksgemak. Ongeacht de grootte, vorm of het type zwembad, niets reinigt zo goed als een Dolphin. Met Dolphin worden zwembadoppervlakken en water elke keer weer schoon achtergelaten. Er zijn verschillende modellen bodemzuigers. Welke het beste bij u past is afhankelijk van de grootte van uw zwembad en uw eigen wensen.

Poolcop zwembad managementsysteem

PoolCop regelt automatisch het terug- en naspoelen en houdt tevens rekening met het weerbericht. Een PoolCop meet echt van alles, stel dat uw pomp defect gaat. De PoolCop ziet dat en geeft direct een waarschuwing per mail zodat er direct actie kan worden ondernomen. Werkt u met zout water? Ook dat is voor de PoolCop geen probleem. Wij houden uw PoolCop op afstand in de gaten en wij nemen contact met u op wanneer dat nodig is. Met een PoolCop is het onderhouden van een zwembad wel heel eenvoudig geworden!

 

Covana – geautomatiseerde
Spa en ZwemSpa covers

De Covana is niet alleen een afdekking voor een spa, het is ook een geautomatiseerd, ultramodern, gebruiksvriendelijk tuinpaviljoen!

Gesloten: de waterdichte afsluiting vermindert de stookkosten van de spa dankzij de superieure isolatiewaarde en voorkomt tegelijkertijd ongewenste toegang, waardoor uw investering wordt beschermd zolang u deze bezit! (Traditionelere hoezen daarentegen gaan zelden langer dan 3 jaar mee!)

Openen: Binnen 20 seconden heeft u een modern, elegant paviljoen dat u beschermt tegen stormen en schadelijke ultraviolette straling, waardoor u een intieme privéruimte krijgt waar u kunt dromen, denken en nadenken, dankzij de intrekbare schermen die als optie verkrijgbaar zijn.

Het LED-verlichtingssysteem is ontworpen om een warme, vriendelijke sfeer en ontspannen sfeer te creëren op basis van een combinatie van 7 zorgvuldig gekozen kleuren.

Mari buiten douches

 

Buitendouches

Buiten douchen, de ultieme buitenleven ervaring. Wat is er nou fijner dan op een warme zomerdag even heerlijk buiten onder de douche te kunnen stappen? Gewoon lekker afkoelen, of afspoelen voordat u in het zwembad of jacuzzi springt. Het grote voordeel van een buitendouche is, dat deze altijd past hoe groot of klein de ruimte ook is.