+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
MARI sinds 1993

Toonaangevend in zwembaden en wellness

Aquadeck poolcovers

Close to be perfect

 

Aquadeck® Close…to be perfect

Een zwembad straalt luxe uit, ontspanning, rust en ook beweging,… Elk zwembadonderdeel moet bijdragen aan jouw verwachtingen. Wij bij Aquadeck®, zien de afdekking als het meest bepalende onderdeel van je zwembad. De afdekking vormt namelijk het begin én het slot van jouw heerlijke dag in en rond het zwembad. Met Aquadeck® kies je voor een ‘State of Art’ product. Een Aquadeck® werkt immers feilloos, zorgt voor veiligheid, bespaart je energiekosten en ziet er ook nog eens geweldig uit. Aquadeck®? Close…to be perfect!

Aquadeck®,
Create your cover story

Aquadeck® staat voor een esthetisch optimaal plaatje. Een prachtig zwembad, hoort onlosmakelijk ook een fraaie afdekking. Je afdekking vertelt iets over je persoonlijkheid, je smaak, matcht perfect met je zwembad en geeft zo extra uitstraling aan je tuin. Een plaatje dat verleidt. Een mooie zomerdag is nog niet voorbij als de afdekking wordt gesloten. Close…to be perfect.

Aquadeck mari scaled
Aquadeck mari 2 1 scaled
Aquadeck mari3 scaled
Aquadeck mari4 scaled
Aquadeck poolcovers

Voordelen van een high-quality Aquadeck®

 

Aquadeck mari 1

Anti-Alg

De tóp van onze lamellen, onze zelf ontwikkelde anti-alg lamel, verstopt de algengroei niet, maar voorkómt deze juist. Door de toepassing van een innovatieve sleuventechniek, ontstaat verversing en doorstroming in de lamel met het zwembadwater. Door de aanwezige desinfectie van het zwembadwater, breken en voeren we de algen af. Bij het openen en sluiten van de afdekking stroomt water via de sleuven in een roterende beweging door de koppelkamer van de lamel, elke keer weer. Het water tilt het vuil en de algen op en voert het af. Een slimme oplossing die ervoor zorgt dat onze anti-alg lamel zelfreinigend is.

Aquadeck

Veiligheid

De veiligheid in en rond je zwembad is van essentieel belang. Aquadeck® past een scala aan veiligheidsvoorzieningen toe op het lamellensysteem. Het driekamer compartiment verhoogt het drijfvermogen van de lamellen. Een optionele grijpbeugel direct onder de waterlijn, kan extra veiligheid bieden. Bovendien kun je een Aquadeck® afdekking ten allen tijde zowel mechanisch als elektrisch openen en sluiten.

Mari pool

Design

Close to be perfect! Een gesloten Aquadeck® is helemaal in harmonie met je zwembad en vormt een prachtig plaatje in je tuin. Aquadeck® creëert een strak en luxueus design. Voor elk project, voor elke tuin, bestaat er een bijpassende Aquadeck® afdekking. De lamellen gaan mooi op in het landschap van je zwembad en tuin, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de verschillende kleuren kun je ook kiezen uit 2 soorten materialen: het standaard materiaal PVC en Polycarbonaat (PC) voor nog hogere kwaliteit en een langere levensduur en fraaiere uitstraling.

Aquadeck 1

Solar Lamellen

Aquadeck® heeft een hoogwaardig assortiment solar lamellen. Solar lamellen zijn erg populair. De lamellen hebben een transparante bovenkant en een hittebestendige zwarte onderlaag om optimaal gebruik te maken van zonne-energie. Het resultaat? Gratis verwarming van het zwembadwater en de solar lamellen verlengen bovendien het zwemseizoen.

Aquadeck gesloten

100% Waterdichtheid

Een Aquadeck® vormt een elegant geheel met je zwembad. Onze productie werkt met een innovatief geautomatiseerd dubbel hechtingsproces (ultrasoon lassen én afdichten met siliconekit). Daarmee beperken we de relatieve luchtvochtigheid in de lamellenkamers tot een minimum. Een garantie op 100% waterdichtheid..

Aquadeck logo

Extra garantie op techniek

Met Aquadeck® kies je voor topkwaliteit. Uit overtuiging van onze kwaliteit, hanteren we zeer ruime garantievoorwaarden. Wij bieden 5 jaar garantie op de techniek en op de lamellen zowel PC en PVC (wit en grijs)

Aquadeck® Integraties

Bouw je een nieuw zwembad, of renoveer je een bestaand zwembad? Jouw professionele zwembadbouwer zorgt samen met ons voor perfecte integratie dankzij diverse inbouwmogelijkheden. We zetten de 7 opties op voor jou op een rij:

Lounger
In een nis
In de wand
In de bodem
Onderwaterterras
Opbouw
Op de bodem met een hoekkap

Plan een afspraak! Op die manier hoeft u niet te wachten en hebben onze specialisten ruimschoots de tijd voor u.

Mari buiten douches

 

Zwembad accessoires en wellness toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires van zwembad warmtepompen, zwembad afdekkingen tot en met buiten douches.