+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
MARI sinds 1993

Toonaangevend in zwembaden en wellness

Aura zwembadoverkappingen

Aura enjoy open space

 

Een zwembadoverdekking of afdekking van Aura vermindert de reinigingsinspanning en beveiligt het zwembad actief voor kinderen en dieren. Het extra luchtkussen tussen de behuizing en het water isoleert het zwembad tegen afkoeling en verlengt het zwembadseizoen. Aura zwembadoverdekkingen zijn verkrijgbaar van supervlak tot hoog, met kunststofruiten, enkel veiligheidsglas of gelaagd veiligheidsglas. Meer dan 100 dealers in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en de Benelux zijn partners van het Aura-systeem.

Aura zwembadoverkappingen

Welk zwembadoverdekking past bij u?

 

Of het nu gaat om een supervlakke overdekking of een hoge schuifoverdekking, Aura biedt u een ruime keuze aan hoogwaardige, individueel geplande en op maat gemaakte zwembadoverdekkingen. Al onze behuizingen worden op maat gemaakt. Omdat niet alle zwembaden hetzelfde zijn en elke klant zijn eigen ideeën heeft over hoe hij zijn tuin wil inrichten. Dat is precies onze kracht: wij garanderen dat u bij ons de juiste bijlage krijgt.

Hebt u liever een hoge hal waarin u rechtop kunt staan, of een supervlak dak dat onopvallend op de achtergrond van uw tuinlandschap blijft? achtergrond? Wilt u ook kunnen zwemmen onder de afgesloten zwembadoverdekking? Met een supervlak spoor of spoorprofiel aan één zijde. Met Aura, is de kwaliteit in de detail.

U hebt ook een keuze wat de beglazing betreft. Naast modellen met polycarbonaat kunststof, bieden wij ook de hoogste kwaliteit dakbedekking met echt glas. Voor het glas gebruiken wij, afhankelijk van het model, enkelvoudig veiligheidsglas of gelaagd veiligheidsglas. Het voordeel van glas over plastic ruiten:

Glas is krasbestendig en blijft lang mooi. Vergelijk! Distributie en installatie van onze hoogwaardige Zwembadoverdekkingen wordt uitsluitend uitgevoerd door partners van het Aura-systeem. Dit zijn gespecialiseerde zwembadhandelaars in heel Europa. Ons energieteam brengt u graag in contact met een Aura systeempartner.

Mari aura evolution

E2G, Zwembadafdekking met echt glas

De zwembadafdekking met gehard veiligheidsglas. De E2G is een zwembadafdekking en kan door zijn hoogte niet ondergezwommen worden. Niettemin biedt de E2G de voordeel van het isolerende luchtkussen tussen het glas en het wateroppervlak. Het unieke volledig glazen uiterlijk van de overdekking is te danken aan het ontwerp met verborgen kaderprofiel en de beglazing geleid over het frame. De veiligheid wordt gegarandeerd door het gebruikte enkelvoudige veiligheidsglas en het standaard vloerslot voor elk schuifgedeelte. De Swing” draaibare handgreep voor moeiteloos glijden en rechtop lopen is hier standaard.

Mari Aura softline

S1 Plus, minder is meer

Uw zwembadwater blijft helder en zuiver met de S1plus. De originele Aura looprail aan één zijde zorgt ervoor dat de platte afdekking perfect spoort.

De ideale oplossing voor zwembaden op terrasniveau met bijzonder edele afdekkingen.

Mari aura strongline

ST4G, Plat dak met glas

Het onderdompelbare platte dak met blijvend vormvast gelaagd veiligheidsglas. Dankzij het platte ontwerp, past het in

perfect in de moderne architectuur.

Mari aura floor

Aura F1, de walk in

De nieuwe zwembadafdekking waarmee u ruimte wint in de tuin. Beloopbaar en bedekt met dezelfde vloerbedekking als uw terras.

Dit betekent dat het zwembaddek volledig kan worden benut. Bijvoorbeeld voor een zithoek of zonneweide.

Plan een afspraak! Op die manier hoeft u niet te wachten en hebben onze specialisten ruimschoots de tijd voor u.

Mari buiten douches

 

Zwembad accessoires en wellness toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires van zwembad warmtepompen, zwembad afdekkingen tot en met buiten douches.