+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
MARI sinds 1993

Toonaangevend in zwembaden en wellness

LB Buitendouches

Buiten douchen, de ultime buitenleven ervaring

 

Showerd bij LB

Wat is er nou fijner dan op een warme zomerdag even heerlijk buiten onder de douche te kunnen stappen? Gewoon lekker afkoelen, of afspoelen voordat u in het zwembad of jacuzzi springt. Het grote voordeel van een buitendouche is, dat deze altijd past hoe groot of klein de ruimte ook is. Zelfs in de kleinste tuin (of op een boot) kan een buitendouche geplaatst worden.

Bij LB Solutions vindt u diverse buitendouches, allemaal van hoogwaardige kwaliteit en met een mooie, moderne vormgeving. Onze buitendouches zijn verkrijgbaar in standaarduitvoeringen, die van allerlei mogelijkheden voorzien kunnen worden, zoals koud water, warm water, mengkraan, extra handdouche, voetdouche, etc.

Heeft u specifieke wensen voor uw buitendouche? Ook dat is geen probleem, want onze buitendouches kunnen uiteraard volledig op maat gemaakt worden.

Mari buitendouches 1 scaled
Mari buitendouches Calvus LB31 KR03 5 1 scaled
Mari buitendouches LB05 KR03 5 1 scaled
Mari buitendoches Calvus LB31 scaled

Made in Holland

Kiest u voor LB buitendouches dan kiest u voor Dutch Design, want alle producten worden op Nederlandse bodem ontworpen en vervaardigd. LB kiest alleen voor materialen van de best mogelijke kwaliteit en alle producten worden uitvoerig getest alvorens deze in productie genomen worden. LB buitendouches producert alles in eigen beheer volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor kunnen zij garant staan voor een degelijk product en geven we standaard 3 jaar garantie.  U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze werkplaats en showroom.

Met een “made in Holland” design buitendouche van LB Solutions kunt u rekenen op jarenlang genot van een heerlijke douche in de buitenlucht.

Mari buitendouches LB Buitendouches Calvus LB31 KR03 1 scaled
LB05 KR03 6 scaled

Plan een afspraak! Op die manier hoeft u niet te wachten en hebben onze specialisten ruimschoots de tijd voor u.

Mari buiten douches

 

Zwembad accessoires en wellness toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires van zwembad warmtepompen, zwembad afdekkingen tot en met buiten douches.