+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl

Sinds 1993

Maximaal genieten in uw eigen tuin
Maak een afspraak

Sinds 1993

is Mari Zwembaden gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en het onderhoud van binnen- en buitenzwembaden, zowel voor particulier als publiek gebruik. Hierbij liggen wij de focus op kwaliteit, veiligheid en gezond zwemmen en zetten we sterk in op energiebesparing. Mari biedt zowel bouwkundige zwembaden aan als op maat gemaakte monoblok zwembaden van Niveko. Met een oppervlakte van meer dan 1.000 vierkante meter is onze zwembad- en wellness showroom uniek in heel Nederland. Producten zoals zwembaden, spa’s, sauna’s, infrarood gezondheidscabines en whirlpools die wij aanbieden, kunt u hier met eigen ogen zien én testen. Een zwembad bouwen wordt zo nog makkelijker. Wees welkom, de koffie staat klaar!

Marc Pijpers

Oprichter Mari Zwembaden

Puur ontspannen in uw eigen achtertuin

Heerlijk thuis zwemmen en relaxen in helder en gezond zwembadwater wat fijn op temperatuur is! Baantjes trekken voordat de drukke werkdag begint, ontstressen met een glaasje bubbels of spelen met de kinderen of kleinkinderen: een zwembad past bij alle momenten. Wist u dat het met een buitenzwembad mogelijk is om in ieder seizoen te zwemmen?

De mogelijkheden van een zwembad zijn eindeloos. Onze jarenlange kennis en ervaring helpt u om de juiste keuzes hierin te maken. Mari Zwembaden verzorgt het gehele traject; van de benodigde bouwtekeningen tot het realiseren van het buitenzwembad.

 buitenzwembaden

Welk zwembad past het best bij u?

Underflow zwembaden

  • Waterpeil onder niveau van het terras
  • Afroming van het water vindt plaats via skimmers

Overflow zwembaden

  • Waterpeil gelijk aan het terras
  • Geheel in harmonie met de omgeving

Infinity zwembaden

  • Waterpeil boven het niveau van het terras
  • Het water stroomt over de rand van het zwembad

Exclusive COllection

Custom Made by Mari
Maak een afspraak

Een greep uit onze zwembaden