+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
MARI sinds 1993

Toonaangevend in zwembaden en wellness

Covana

Automatische Spa en Zwemspa Covers

 

De automatische Covana spa en Zwemspa covers

is jouw sleutel tot geluk!

Wat als u met een simpele draai aan de sleutel toegang zou hebben tot uw spa zonder ooit nog te hoeven worstelen met het openen van een afdekking of het verwijderen van sneeuw, ijs of ander vuil? Met Covana kunt u uw spa uitrusten met een van de hoogste isolerende afdekkingen op de markt en deze vervolgens transformeren in een van de gemakkelijkst toegankelijke … alles binnen slechts 20 seconden en met weinig moeite!

Covana-systemen zijn meer dan alleen spa-afdekkingen. Het zijn ook volledig geautomatiseerde tuinpaviljoenen die u maximaal comfort, veiligheid en intimiteit bieden. Onze producten zijn gemaakt in Canada met behulp van de nieuwste, ultramoderne materialen en zijn ontworpen om de meest barre klimaten te doorstaan, terwijl u geld bespaart op onnodig water, verwarmingskosten en onderhoudsproducten.

Evelution

Het verfijnde ontwerp geeft de COVANA EVOLUTION een strakke en gestroomlijnde look, terwijl de aanpasbare maat het grootste scala aan mogelijkheden biedt om in grotere spa’s te passen. We zijn er trots op u elegantie, veiligheid en gebruiksgemak ter beschikking te stellen om uw spa-ervaring uniek te maken!

Oasis

De Covana OASIS is niet alleen een afdekking voor een spa, het is ook een geautomatiseerd, ultramodern, gebruiksvriendelijk tuinpaviljoen!

Gesloten: de waterdichte afsluiting vermindert de stookkosten van de spa dankzij de superieure isolatiewaarde en voorkomt tegelijkertijd ongewenste toegang, waardoor uw investering wordt beschermd zolang u deze bezit! (Traditionelere hoezen daarentegen gaan zelden langer dan 3 jaar mee!)

Openen: Binnen 20 seconden heeft u een modern, elegant paviljoen dat u beschermt tegen stormen en schadelijke ultraviolette straling, waardoor u een intieme privéruimte krijgt waar u kunt dromen, denken en nadenken, dankzij de intrekbare schermen die als optie verkrijgbaar zijn.

Het LED-verlichtingssysteem is ontworpen om een warme, vriendelijke sfeer en ontspannen sfeer te creëren op basis van een combinatie van 7 zorgvuldig gekozen kleuren.

Legend Zwemspa Cover

Met de Covana LEGEND wordt uw zwemspa toegankelijker en gebruiksvriendelijker dan ooit! In bijna alle weersomstandigheden kan de hoes worden ingetrokken met een simpele draai aan de sleutel en na slechts een paar seconden kun je erin duiken en ervan genieten zonder ooit te hoeven worstelen met een omslachtige hoes (het is volledig geautomatiseerd!).

In gesloten toestand biedt deze robuuste afdekking, met een veel hogere isolatiewaarde dan meer traditionele spa-afdekkingen, een ongeëvenaarde bescherming en voorkomt ongewenste toegang voor kinderen, dieren en indringers. Eenmaal geopend, beschermt het dak u tegen slechte weersomstandigheden en de stevigheid van het ontwerp zorgt voor gemoedsrust, hoe slecht de omstandigheden ook zijn. Bovendien maakt het flexibele ontwerp het ideaal voor zowel ovale als rechthoekige zwemspa’s.

Mari buiten douches

 

Zwembad accessoires en wellness toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires van zwembad warmtepompen, zwembad afdekkingen tot en met buiten douches.