+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
MARI sinds 1993

Coverseal 4 seizoenen zwembad afdekking

Coverseal

De Coverseal 4 Seizoenen Zwembadafdekking: Een Innovatieve Oplossing voor Uw Zwembad

 

Een Innovatieve zwembadafdekking voor uw Zwembad

Ongetwijfeld weet u hoe belangrijk het is om een betrouwbare en effectieve zwembadafdekking te hebben. De Coverseal 4 seizoenen zwembadafdekking is precies wat u nodig hebt. Deze innovatieve afdekking combineert veiligheid, waterkwaliteit en isolatie in één product, en is een uitstekende keuze voor elke zwembadeigenaar die op zoek is naar een 4 seizoenen afdekking.

Veiligheid en Waterkwaliteit: De Hoekstenen van de Coverseal Afdekzeil

Veiligheid is een cruciaal aspect als het gaat om zwembaden. De Coverseal 4 seizoenen afdekking garandeert niet alleen veiligheid voor uw gezin en huisdieren, maar beschermt ook tegen externe vervuiling. Deze zwembad afdekking houdt ongewenste gasten en vuil buiten, waardoor de waterkwaliteit aanzienlijk verbetert. Dankzij de strakke afsluiting blijft uw zwembad schoon en hygiënisch.

 

Coverseal 4 seizoenen zwembadafdekking
Mari Coverseal TREE NURSERY DRONE scaled

Isolatie: Energiezuinig en Kostenbesparend

Isolatie is een ander belangrijk kenmerk van de Coverseal afdekzeil. Deze afdekking houdt de warmte vast, waardoor uw zwembad energiezuiniger wordt. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een langere zwemseizoen, aangezien het water langer warm blijft. Daarnaast draagt deze eigenschap bij aan waterbesparing, omdat minder verdamping plaatsvindt.

 

Automatisch Afdekzeil: Gemak en Efficiëntie

De Coverseal 4 seizoenen zwembadafdekking onderscheidt zich ook door zijn automatische systeem. Dit automatisch afdekzeil is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar zorgt ook voor een snelle en efficiënte afdekking van uw zwembad. Met een druk op de knop rolt het zeil uit en bedekt uw zwembad, waardoor het een fluitje van een cent is om uw zwembad te onderhouden.

 

Coverseal geslotenCoverseal open

UV-Bescherming en Zwembadveiligheid

Een ander belangrijk aspect van de Coverseal afdekking is de UV-bescherming. Deze eigenschap helpt om de schadelijke effecten van de zon te verminderen en beschermt uw zwembad tegen verbleking en slijtage. Bovendien draagt het bij aan zwembadveiligheid door te voorkomen dat algen en bacteriën zich ontwikkelen, wat resulteert in een gezondere zwemomgeving.

Waterbesparing Zwembad: Duurzaam en Milieuvriendelijk

Waterbesparing is een essentieel onderdeel van de moderne zwembadzorg. De Coverseal 4 seizoenen afdekking draagt bij aan het behoud van water door verdamping te verminderen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. In een tijd waarin waterbesparing steeds belangrijker wordt, biedt deze zwembadafdekking een duurzame oplossing.

Een Waardevolle Investering

De Coverseal 4 seizoenen zwembadafdekking biedt een reeks voordelen die elke zwembadeigenaar zal waarderen. Van veiligheid tot waterkwaliteit, van isolatie tot UV-bescherming, dit product is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Met zijn automatische systeem en energiezuinige eigenschappen is het een slimme investering voor iedereen die zijn zwembad het hele jaar door wil beschermen en onderhouden. Kies voor de Coverseal afdekzeil en geniet van een schoon, veilig en energiezuinig zwembad in elk seizoen.

Coverseal

Modellen

 

Mari coverseal cozy home 1

Automatisch

Het paradepaardje. Het combineert technologie, esthetiek en respect voor het milieu. Draadloos te bedienen voor optimaal comfort. Deze automatische afdekking is de keuze van een veel eisende klant die geen compromissen wil sluiten tussen esthetiek en prestaties. 

Mari coverseal stone wall

Semi automatisch

Een draagbaar bedieningspaneel met batterijen die opgeladen worden in een stopcontact, eens de bediening is opgeladen kunt u de Coverseal gebruiken. Dit semi-automatische model is perfect voor een efficiénte afdekking.

Coverseal mari manueel

Manueel

De ideale oplossing voor de zwembadeigenaar die met een beheerst budget toch gebruikt maakt van alle de voordelen van de Coverseal 4 seizoenen zwembadafdekking.

Neem de Volgende Stap:

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de veiligheid, waterkwaliteit en energie-efficiëntie van uw zwembad met de Coverseal 4 seizoenen zwembadafdekking? Wij hebben alle informatie die u nodig heeft in onze uitgebreide brochure.

Download nu onze gratis brochure en ontdek alle voordelen en specificaties van de Coverseal 4 seizoenen afdekking. Vul simpelweg uw naam en e-mailadres in op het onderstaande formulier en wij sturen u direct de link naar de brochure.

Coverseal

Videos

 

Plan een afspraak! Op die manier hoeft u niet te wachten en hebben onze specialisten ruimschoots de tijd voor u.

Mari buiten douches

 

Zwembad accessoires en wellness toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires van zwembad warmtepompen, zwembad afdekkingen tot en met buiten douches.