+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
MARI sinds 1993

Toonaangevend in zwembaden en wellness

Coverseal

Een unieke, betrouwbare afdekking voor uw zwembad

 

Het merk Coverseal biedt esthetische en krachtige oplossingen voor klanten die weten wat ze willen. De technologie wordt al jaren toegepast in de industriële sector, met name in de branche van de soepele, snel openende deuren. Ze is aangepast aan de specifieke en erg strenge normen van de zwembadwereld.

Gebruiksgemak

Een van de vele voordelen van onze Coverseal is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak  waarmee u de Coverseal opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

Mari Coverseal TREE NURSERY scaled
Mari Coverseal TREE NURSERY DRONE scaled
Coverseal geslotenCoverseal open

Discretie

Vaak ziet een veilig of afgedekt zwembad er helaas niet erg elegant uit. Onze Coverseal-zwembadafdekkingen daarentegen zijn ontworpen met een specifiek doel: uw zwembad beschermen én mooi in de omgeving opgaan.

Dankzij het minimalistische ontwerp en de talrijke kleurencombinaties kunt u de afdekking in het landschap integreren of er een decoratief object van maken zoals uw buitenmeubilair.

Coverseal

Modellen

 

Mari coverseal cozy home 1

Automatisch

Het paradepaartje. Het combineert techologie, esthetiek en respect voor het milieu. Draadloos te bedienen voor optimaal comfort. Deze afdekking is de keuze van een veel eisende klant die geen compromissen wil sluiten tussen esthetiek en prestaties. 

Mari coverseal stone wall

Semi automatisch

Een draagbaar bedieningspaneel met batterijen die opgeladen worden in een stopcontact, eens de bediening is opgeladen kunt u de Coverseal gebruiken. Dit model is perfect voor een efficiénte afdekking.

Coverseal mari manueel

Manueel

De ideale oplossing voor de zwsembadeigenaar die met een beheerst budget toch de voordelen van Coverseal wil. De Coverseal word met een ratelsleutel bediend. De afdekking zorgt voor maximale veiligheid houd uw water schoner en warmer.

Coverseal

Videos

 

Plan een afspraak! Op die manier hoeft u niet te wachten en hebben onze specialisten ruimschoots de tijd voor u.

Mari buiten douches

 

Zwembad accessoires en wellness toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires van zwembad warmtepompen, zwembad afdekkingen tot en met buiten douches.