+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
 sinds  1993

Infinity zwembaden

Eén met de horizon; kies voor een infinity zwembad

Een infinity zwembad of landschapszwembad is een zwembad dat als het ware eindeloos opgaat in de omgeving. Het water stroomt over de rand van het zwembad, hierdoor lijkt het alsof het wateroppervlak oneindig doorloopt. Vandaar de term ‘infinity’.

Een infinity zwembad komt het best tot zijn recht in tuinen met een natuurlijk hoogteverschil.

 buiten infinity zwembaden

Welk zwembad past het best bij u?

 

Een greep uit onze invinity zwembaden

Zwembad accessoires

Een greep uit onze accessoires, welk past bij u zwembad?

 

Coverseal zwembad afdekking

Een van de vele voordelen van onze Coverseal is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak waarmee u de Coverseal opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

Aquadek poolcovers

Aquadeck® staat voor een esthetisch optimaal plaatje. Een prachtig zwembad, hoort onlosmakelijk ook een fraaie afdekking. Je afdekking vertelt iets over je persoonlijkheid, je smaak, matcht perfect met je zwembad en geeft zo extra uitstraling aan je tuin. Een plaatje dat verleidt. Een mooie zomerdag is nog niet voorbij als de afdekking wordt gesloten. Close…to be perfect.

Poolcop

Poolcop, autonoom onderhoud, puur zwembadplezier. Deze totaaloplossing analyseert en controleert de toestand van uw zwembad en maakt het onderhoud ervan volledig autonoom. Of het nu gaat om watertemperatuur, verlichting, waterpeil, filterstatus, waterbalans of desinfectie… PoolCop bevrijdt u van alle beperkingen en waarschuwt u als er iets aandacht nodig heeft. En wat meer is, u kunt de apparatuurruimte voor het zwembad vermijden; je hebt volledige controle binnen handbereik via de webinterface.