+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
 sinds  1993

Infinity zwembaden

Eén met de horizon; kies voor een infinity zwembad

Een infinity zwembad of landschapszwembad is een zwembad dat als het ware eindeloos opgaat in de omgeving. Het water stroomt over de rand van het zwembad, hierdoor lijkt het alsof het wateroppervlak oneindig doorloopt. Vandaar de term ‘infinity’.

Een infinity zwembad komt het best tot zijn recht in tuinen met een natuurlijk hoogteverschil.

 buiten infinity zwembaden

Welk zwembad past het best bij u?

 

Een greep uit onze infinity zwembaden

Zwembad accessoires

Een greep uit onze accessoires, welk past bij u zwembad?

 

Coverseal zwembad afdekking

Een van de vele voordelen van onze Coverseal is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak waarmee u de Coverseal opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

Aquadek poolcovers

Veiligheid in en om uw zwembad staat voorop. Aquadeck heeft diverse veiligheidsvoorzieningen in het lamellensysteem verwerkt. Het driekamercompartiment verhoogt het drijfvermogen van de lamellen. Extra veiligheid kan worden geboden door een handgreep direct onder de waterlijn. En zowel mechanisch als elektrisch kunt u een Aquadeck afdekking altijd openen en sluiten.

Poolcop

PoolCop regelt automatisch het terug- en naspoelen en houdt tevens rekening met het weerbericht. Een PoolCop meet echt van alles, stel dat uw pomp defect gaat. De PoolCop ziet dat en geeft direct een waarschuwing per mail zodat er direct actie kan worden ondernomen. Werkt u met zout water? Ook dat is voor de PoolCop geen probleem. Wij houden uw PoolCop op afstand in de gaten en wij nemen contact met u op wanneer dat nodig is. Met een PoolCop is het onderhouden van een zwembad wel heel eenvoudig geworden!