+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl

Mari bestaat dit jaar 30 jaar en in onze blog komen wij hier in dit jubileumjaar regelmatig op terug. Een reflectie van onze ups en downs over de laatste 30 jaar met over het algemeen mooie herinneringen.

In onze eerste 30 jaar jubileum blog nemen we u mee met een interview met Marc Pijpers van 12 jaar geleden (2011)  over wat de invloed van de seizoenen is op onze business en over de diversificatie van Mari.  Mari is niet alleen een zwembadbouwer maar heeft ook de beschikking over een zeer uitgebreid assortiment sauna´s, infrarood cabines, spa´s of een heerlijke zwemspa.

Veel buitensauna’s bieden ook extra ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen na een saunasessie. In uw poolhouse, al dan niet een blokhut, kan een buitensauna worden ingebouwd. Of wat dacht u van een sauna in uw bestaande tuinhuis? Wij bekijken graag de mogelijkheden voor u en voor u het weet springt u direct na de saunasessie en de verkwikkende douche in uw buitendouche in uw zwembad of ligt u te relaxen in uw bubbelbad.

 

 

Mari verzorgt uw volledige buitenleven, buitenkeukens, whirlpools, zwembad, poolhouse met eventueel een sauna. Nadat wij het hebben verzorgt kunnen wij u ook ontzorgen door onze zwembad automatisering. Een zoutwaterbad of een normaal zwembad, onze poolcop monitort de kwaliteit van uw zwemwater en zorgt ervoor dat het altijd tip top in orde is. Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar uw zwembad, denk dan aan één van onze service contracten en het enige wat u rest is genieten van uw welverdiende investering in uw eigen welzijn.

Alles voor uw gezondheid vindt u bij onze specialisten op het gebied van wellness.

Mari Wanssum het meest uitgebreide assortiment op het gebied van leisure en wellness vindt u bij ons.

Bron: wijlimburg.nl