+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
 MARI sinds 1993

Niveko custom built monopools

 

Niveko Custom built monopools

Mari is officieel dealer van NIVEKO pools polypropyleen zwembaden. NIVEKO pools is in 1995 opgericht en maakt high-end “monopools zwembaden” door heel Europa. Deze kunnen volledig naar uw wens gebouwd worden en zijn verkrijgbaar in alle afmetingen.

Waarom NIVEKO?
NIVEKO staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig zwembad. Dit komt onder andere tot uiting in de lange levensduur van de zwembaden en het gebruik van duurzame materialen.

Voordelen NIVEKO baden

  • Hoogwaterniveau.
  • Volledig op maakt gemaakt en ontworpen.
  • Een leven lang zwemplezier door Polypropyleen materiaal
  • De baden zijn standaard rondom geïsoleerd.
  • Osmose is 100% uitgesloten.
  • UV en chemicaliën bestendig
  • Alle inbouw delen en leidingwerk zijn af fabriek voor gemonteerd.

Niveko custom built monpools

Welke Niveko past het beste bij u?

 

Een greep uit onze Niveko zwembaden

Zwembad accessoires

Een greep uit onze accessoires, wat past bij uw zwembad?

 

Coverseal zwembad afdekking

Een van de vele voordelen van onze Coverseal is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak waarmee u de Coverseal opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

Aquadek poolcovers

Veiligheid in en om uw zwembad staat voorop. Aquadeck heeft diverse veiligheidsvoorzieningen in het lamellensysteem verwerkt. Het driekamercompartiment verhoogt het drijfvermogen van de lamellen. Extra veiligheid kan worden geboden door een handgreep direct onder de waterlijn. En zowel mechanisch als elektrisch kunt u een Aquadeck afdekking altijd openen en sluiten.

Poolcop

PoolCop regelt automatisch het terug- en naspoelen en houdt tevens rekening met het weerbericht. Een PoolCop meet echt van alles, stel dat uw pomp defect gaat. De PoolCop ziet dat en geeft direct een waarschuwing per mail zodat er direct actie kan worden ondernomen. Werkt u met zout water? Ook dat is voor de PoolCop geen probleem. Wij houden uw PoolCop op afstand in de gaten en wij nemen contact met u op wanneer dat nodig is. Met een PoolCop is het onderhouden van een zwembad wel heel eenvoudig geworden!