Over ons

Mari, toonaangevend!

Mari is gespecialiseerd in de professionele aanleg, renovatie en onderhoud van buiten- en binnenzwembaden, zowel voor particulier als publiek gebruik.
Wij zijn al ruim 20 jaar actief in de markt en hebben een gedegen reputatie opgebouwd in het realiseren van de wensen en dromen van onze klanten.

Mari is er voor iedereen. Wij vertalen vrijblijvend uw wensen en budget naar een duurzame, fraai en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Een eindresultaat dat resulteert in een jarenlang probleemloos gebruik van uw zwembad of wellness product.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in esthetische en technisch hoogwaardige exclusieve bouwkundige zwembaden. U kunt bij ons terecht voor een overloop-, infinity- en hoogwaterlijnskimmer zwembad, maar ook andere – niet alledaagse – ideeën met betrekking tot zwembaden.

Mari is er zeer zeker ook voor u als architect, interieurarchitect, tuinarchitect, bouwadviseur, aannemer of hovenier. Een fraai en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat begint immers met een goed ontwerp.

U kunt een uitstekende en gedegen voorbereiding, uitvoering en (na)service van ons verwachten. Wij komen altijd onze afspraken na!

Wellness

Zoekt u een partij voor de vervaardiging of installatie van wellness onderdelen, zoals infrarood gezondheidscabines, traditionele sauna’s en spa’s? Dan helpen wij u daar graag mee. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige producten. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de inrichting van complete Wellness ruimtes voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Kom kijken & ervaar

Bezoek onze showroom! Met een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter is deze niet alleen uniek in regio Venlo-Eindhoven-Nijmegen, maar ook in heel Nederland. In de showroom kunt u onze producten, zoals zwembaden, spa’s, sauna’s, infrarood gezondheidscabines en whirlpools, zien én testen.

Kom dus snel langs voor een vrijblijvend advies om uw wellness wensen in vervulling te laten gaan!

U bent altijd van harte welkom binnen de reguliere openingstijden. Buiten de openingstijden kunt u op afspraak langskomen op een tijdstip dat u gelegen komt. Neem contact op voor een afspraak.