Werkwijze

Advies

Met onze 20 jaar aan ervaring adviseren wij u graag over onze producten met betrekking tot al uw wellnesswensen. Wij helpen u met de keuze van het soort product en model dat het best bij uw gezinssituatie en wensen past. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan mogelijkheden, zoals een zwembad of whirlpool, een gezondheidscabine of een sauna.

Ontwerp

Op basis van uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin of huis, kunnen wij een ontwerp of schets maken. Zo kunt u een verantwoord besluit nemen en krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Aan de hand van een situatieschets kan een zwembad, sauna of whirlpool zo mooi en efficiënt mogelijk worden geplaatst in uw huis of tuin.

Installatie

Nadat u een keuze heeft gemaakt, verzorgt Mari de vakkundige installatie en – indien nodig – de afwerking tot een gebruiksklaar product. Onze monteurs geven vervolgens uitleg over de werking van het product.

Service

Na installatie wilt u zo lang mogelijk genieten van uw wellnessvoorziening. Daarom zorgt Mari graag voor de noodzakelijke onderhoudsservice.

Bekijk onze referenties om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.