+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
Overflow zwembaden
Maak een afspraak

Een overflow zwembad, u loopt zo het water in

Altijd al gedroomd van een zwembad zonder vuiltjes in het water? Dan is een overflow zwembad wat u nodig heeft! Bovendien heeft dit zwembadtype een luxueuze uitstraling.

Wat is een overflowzwembad?
Bij een overflow zwembad – ook wel overloopzwembad of spiegelzwembad genoemd – staat het waterniveau even hoog als de rand van het inbouwzwembad. Het overtollige water vloeit voortdurend weg via een subtiele overloopgoot aan de randen. Hierdoor ontstaat een prachtig visueel spiegeleffect; het overloop is in harmonie met de omgeving.

Alle zwembaden worden door Mari op maat gemaakt, hierdoor is ieder zwembad uniek. Niet alleen in de afmeting zijn de baden uniek, ook in kleur, afwerking en techniek. Wij stellen uw ideale zwembad samen op basis van uw persoonlijke wensen en onze ervaring en expertise.

 buiten overflow zwembaden

Welk zwembad past het best bij u?

 

Een greep uit onze overflow zwembaden

Zwembad accessoires

Een greep uit onze accessoires, welk past bij u zwembad?

 

Coverseal zwembad afdekking

Een van de vele voordelen van onze Coverseal is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak waarmee u de Coverseal opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

Aquadek poolcovers

Veiligheid in en om uw zwembad staat voorop. Aquadeck heeft diverse veiligheidsvoorzieningen in het lamellensysteem verwerkt. Het driekamercompartiment verhoogt het drijfvermogen van de lamellen. Extra veiligheid kan worden geboden door een handgreep direct onder de waterlijn. En zowel mechanisch als elektrisch kunt u een Aquadeck afdekking altijd openen en sluiten.

Poolcop

PoolCop regelt automatisch het terug- en naspoelen en houdt tevens rekening met het weerbericht. Een PoolCop meet echt van alles, stel dat uw pomp defect gaat. De PoolCop ziet dat en geeft direct een waarschuwing per mail zodat er direct actie kan worden ondernomen. Werkt u met zout water? Ook dat is voor de PoolCop geen probleem. Wij houden uw PoolCop op afstand in de gaten en wij nemen contact met u op wanneer dat nodig is. Met een PoolCop is het onderhouden van een zwembad wel heel eenvoudig geworden!