+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
Overflow zwembaden
Maak een afspraak

Een overflow zwembad, u loopt zo het water in

Altijd al gedroomd van een zwembad zonder vuiltjes in het water? Dan is een overflow zwembad wat u nodig heeft! Bovendien heeft dit zwembadtype een luxueuze uitstraling.

Wat is een overflowzwembad?
Bij een overflow zwembad – ook wel overloopzwembad of spiegelzwembad genoemd – staat het waterniveau even hoog als de rand van het inbouwzwembad. Het overtollige water vloeit voortdurend weg via een subtiele overloopgoot aan de randen. Hierdoor ontstaat een prachtig visueel spiegeleffect; het overloop is in harmonie met de omgeving.

Alle zwembaden worden door Mari op maat gemaakt, hierdoor is ieder zwembad uniek. Niet alleen in de afmeting zijn de baden uniek, ook in kleur, afwerking en techniek. Wij stellen uw ideale zwembad samen op basis van uw persoonlijke wensen en onze ervaring en expertise.

 buiten overflow zwembaden

Welk zwembad past het best bij u?

 

Een greep uit onze overflow zwembaden

Zwembad accessoires

Een greep uit onze accessoires, welk past bij u zwembad?

 

Coverseal zwembad afdekking

Een van de vele voordelen van onze Coverseal is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak waarmee u de Coverseal opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

Aquadek poolcovers

Aquadeck® staat voor een esthetisch optimaal plaatje. Een prachtig zwembad, hoort onlosmakelijk ook een fraaie afdekking. Je afdekking vertelt iets over je persoonlijkheid, je smaak, matcht perfect met je zwembad en geeft zo extra uitstraling aan je tuin. Een plaatje dat verleidt. Een mooie zomerdag is nog niet voorbij als de afdekking wordt gesloten. Close…to be perfect.

Poolcop

Poolcop, autonoom onderhoud, puur zwembadplezier. Deze totaaloplossing analyseert en controleert de toestand van uw zwembad en maakt het onderhoud ervan volledig autonoom. Of het nu gaat om watertemperatuur, verlichting, waterpeil, filterstatus, waterbalans of desinfectie… PoolCop bevrijdt u van alle beperkingen en waarschuwt u als er iets aandacht nodig heeft. En wat meer is, u kunt de apparatuurruimte voor het zwembad vermijden; je hebt volledige controle binnen handbereik via de webinterface.