+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
MARI sinds 1993

Toonaangevend in zwembaden en wellness

PoolCop Mobile 2
Poolcop

Leun achterover en ontspan… laat PoolCop voor alles zorgen!

 

Kies voor het comfort van een autonoom zwembad en het plezier van zuiver en schoon water met PoolCop, de verbonden oplossing die uw zwembad verandert in een slim zwembad.

PoolCop is meer dan alleen een aangesloten gadget, het is een apparaat waarmee u uw zwembad in realtime kunt bewaken en ook op afstand kunt beheren en ingrijpen.

Compatibel met alle zwembaden, of ze nu worden behandeld met chloor, zout of een ander type desinfectie, PoolCop definieert de regelmatige onderhoudsroutine die het meest geschikt is voor uw zwembad. Het optimaliseert en regelt de waterbehandeling, verbetert het energieverbruik, waarschuwt u voor eventuele fouten of onregelmatigheden en stelt u in staat om al uw aanvullende zwembadapparatuur te beheren.

PoolCop brengt het plezier en gemak terug in uw zwembad! Met alles perfect onder controle, wordt uw zwembad gewoon elke dag beter en beter en hoeft u alleen maar achterover te leunen en ervan te genieten.

Mari poolcop 1

Ontspan

Watertemperatuur, waterbalans en desinfectie, filtratieduur, filterstatus, waterniveau en meer…
PoolCop bewaakt, analyseert en bewaart alle informatie over uw zwembad en berekent, met behulp van ingebouwde intelligentie gecombineerd met informatie over de waterkwaliteit, lokale weersomstandigheden en voorspellingen, de beste zorgroutine en behandeling voor uw zwembad.
PoolCop brengt u hernieuwde gemoedsrust.

Mari PoolCop Energie

Beheer uw verbruik

Voorbij zijn de dagen van productoverschotten – alles wordt berekend, gereguleerd en geoptimaliseerd. Permanente monitoring door het systeem en op maat gemaakte onderhoudsroutines zorgen voor een behandeling en werking op basis van de werkelijke behoeften. U kunt verwachten het chemicaliënverbruik met de helft te verminderen en het energieverbruik met ongeveer een derde; terwijl u profiteert van een verbeterde waterkwaliteit – een zwembad dat gezonder en aangenamer is om in te vertoeven.

MAri PoolCop Environnement

Verminder uw impact op het milieu

Uitgerust met milieuvriendelijke functies, kan PoolCop automatisch reinigingscycli en zwembadvullingen aanpassen aan lokale weersvoorspellingen. Bovendien kunnen door permanente zwembadbewaking zwembadlekkages snel worden opgespoord. Dit alles vertaalt zich in een aanzienlijke besparing van onze meest kostbare hulpbron: water. Uiteraard wordt de filtratieduur systematisch aangepast en het energieverbruik geoptimaliseerd volgens de behoeften van uw zwembad. Met dit ecologisch bewustzijn doet PoolCop er alles aan om de impact van uw zwembad op ons milieu te verminderen.

Header homepage 1920x550 1
Poolcop

Het slimme, autonome zwembad

 

PoolCop, een combinatie van intelligentie en innovatieve technologie, is gebaseerd op het principe dat filtratie en de reinheid van het filter de sleutel zijn tot een onberispelijke waterkwaliteit. PoolCop is meer dan alleen een conventioneel automatiseringsapparaat en bestaat uit een systeem van sensoren die zijn gekoppeld aan een besturingseenheid die in de technische ruimte is geïnstalleerd. PoolCop verzamelt informatie die vervolgens beschikbaar wordt gesteld in een cloudinterface. PoolCop is een zeer compatibel systeem dat kan worden geïnstalleerd in een nieuw gebouwd zwembad of als onderdeel van een zwembadrenovatie, en is geschikt voor alle soorten filters en alle soorten behandelingen.
Er hoeft geen bestaande apparatuur te worden gewijzigd of vervangen.Uw lokale PoolCop-installateur installeert eenvoudigweg de besturingseenheid, de verschillende sensoren en, indien van toepassing, de automatische terugspoelklep.
Wat gebeurt er nu…

1. Maak verbinding
Een aangesloten zwembad is een winnaar!

U hoeft niet naar de technische ruimte te gaan of u zorgen te maken als u uw zwembad niet fysiek kunt zien – u hebt toegang met één druk op de knop!

De PoolCop-interface is toegankelijk vanaf een telefoon, tablet of computer; met slechts een paar klikken kunt u het dashboard van uw pool bekijken en de status van uw pool controleren.
De toegang tot de PoolCop-interface kan worden gedeeld of gedelegeerd: een erg handige functie als u afwezig bent of als u de volledige controle over uw zwembad aan een professional wilt overdragen.

PoolCop Evolution Montage produits fond format web 750x480 1

2. Bewaken en controleren
Het systeem maakt gebruik van verschillende sensoren om de verschillende parameters te analyseren.

Waterkwaliteit (pH, ORP), waterniveau, pompdruk, water- of luchttemperatuur… er zal geen mysterie meer zijn. Alle data is snel en eenvoudig real time beschikbaar. U kunt de door PoolCop uitgevoerde aanpassingen volgen – de verfijning van de waterbehandeling, wijzigingen in filtratietijden, -snelheden en -duur, water bijvullen, verwarmingsinstelpunten… Mochten er anomalieën of inconsistenties worden gedetecteerd (leeg chemicaliënvat, stroomuitval, enz.) ), waarschuwt PoolCop u via een notificatiesysteem. U bent in staat om snel te reageren en verslechtering van uw waterkwaliteit te voorkomen. En als dit u allemaal niet interesseert, kan het allemaal worden gedelegeerd aan uw favoriete poolprofessional door hem via zijn eigen account toegang te geven tot de interface.

.

3. Beheer op afstand

PoolCop is een krachtige tool voor het bewaken en beheren van het dagelijkse zwembadonderhoud, en het is ook een leuke en gemakkelijke manier om uw andere zwembadapparatuur te beheren.
De zwembadafdekking, fonteinen, verlichting, verwarming, de zwembadreiniger; al deze kunnen worden aangesloten op PoolCop en kunnen op afstand worden beheerd; essentieel als u niet bij uw zwembad bent of een tweede huis beheert.

Plan een afspraak! Op die manier hoeft u niet te wachten en hebben onze specialisten ruimschoots de tijd voor u.

Mari buiten douches

 

Zwembad accessoires en wellness toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor diverse accessoires van zwembad warmtepompen, zwembad afdekkingen tot en met buiten douches.