+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
 sinds  1993

Underflow zwembaden

Een underflow zwembad, toepasbaar in iedere tuin

Undeflow zwembaden zijn zwembaden waarbij de skimmers goed zichtbaar zijn. Skimmers zijn onderdelen van het zwembad die een paar centimeter onder de zwembadboord geplaatst zijn. Doordat wij gebruik maken van hoog waterlijn skimmers is het mogelijk om het water een paar centimeter onder de randtegel te houden. Dit geeft een open uitstraling en een prachtig effect. Skimmers zorgen ervoor dat overtollig zwemwater en vuilresten worden afgevoerd. Denk hierbij aan papier, takjes, bladeren, olie en meer.
Dit vuil wordt opgevangen door het filtermandje in de skimmer die vervolgens geledigd kan worden.
Alle zwembaden maken wij tot op de millimeter op maat, hierdoor is ieder zwembad uniek. Niet alleen in de afmeting zijn de baden uniek, ook in kleur, afwerking en techniek. Wij stellen uw ideale zwembad samen op basis van uw persoonlijke wensen en onze ervaring en expertise. Hierdoor weten wij voor u het mooist en meest geschikte skimmer zwembad te realiseren.

Underflow buiten zwembaden

Welk zwembad past het best bij u?

 

Een greep uit onze underflow zwembaden

Zwembad accessoires

Een greep uit onze accessoires, wat past bij uw zwembad?

 

Coverseal zwembad afdekking

Een van de vele voordelen van onze Coverseal is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak waarmee u de Coverseal opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

Aquadek poolcovers

Aquadeck® staat voor een esthetisch optimaal plaatje. Een prachtig zwembad, hoort onlosmakelijk ook een fraaie afdekking. Je afdekking vertelt iets over je persoonlijkheid, je smaak, matcht perfect met je zwembad en geeft zo extra uitstraling aan je tuin. Een plaatje dat verleidt. Een mooie zomerdag is nog niet voorbij als de afdekking wordt gesloten. Close…to be perfect.

Poolcop

Poolcop, autonoom onderhoud, puur zwembadplezier. Deze totaaloplossing analyseert en controleert de toestand van uw zwembad en maakt het onderhoud ervan volledig autonoom. Of het nu gaat om watertemperatuur, verlichting, waterpeil, filterstatus, waterbalans of desinfectie… PoolCop bevrijdt u van alle beperkingen en waarschuwt u als er iets aandacht nodig heeft. En wat meer is, u kunt de apparatuurruimte voor het zwembad vermijden; je hebt volledige controle binnen handbereik via de webinterface.