+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
 sinds  1993

Underflow zwembaden

Een underflow zwembad, toepasbaar in iedere tuin

Underflow zwembaden zijn zwembaden waarbij de skimmers goed zichtbaar zijn. Skimmers zijn onderdelen van het zwembad die een paar centimeter onder de zwembadboord geplaatst zijn. Doordat wij gebruik maken van hoog waterlijn skimmers is het mogelijk om het water een paar centimeter onder de randtegel te houden. Dit geeft een open uitstraling en een prachtig effect. Skimmers zorgen ervoor dat overtollig zwemwater en vuilresten worden afgevoerd. Denk hierbij aan papier, takjes, bladeren, olie en meer.
Dit vuil wordt opgevangen door het filtermandje in de skimmer die vervolgens geledigd kan worden.
Alle zwembaden maken wij tot op de millimeter op maat, hierdoor is ieder zwembad uniek. Niet alleen in de afmeting zijn de baden uniek, ook in kleur, afwerking en techniek. Wij stellen uw ideale zwembad samen op basis van uw persoonlijke wensen en onze ervaring en expertise. Hierdoor weten wij voor u het mooist en meest geschikte skimmer zwembad te realiseren.

Underflow buiten zwembaden

Welk zwembad past het best bij u?

 

Een greep uit onze underflow zwembaden

Zwembad accessoires

Een greep uit onze accessoires, wat past bij uw zwembad?

 

Coverseal zwembad afdekking

Een van de vele voordelen van onze Coverseal is dat de afgedekte zone geen ‘verloren ruimte’ is. In tegenstelling tot andere producten die ook het hele jaar door kunnen worden gebruikt – zwembadoverdekkingen bijvoorbeeld – blijft die afgedekte zone tot een minimum beperkt. Ook het gemak waarmee u de Coverseal opent en sluit, is een grote troef. En dan hebben we het nog niet over zijn prestaties.

Aquadek poolcovers

Veiligheid in en om uw zwembad staat voorop. Aquadeck heeft diverse veiligheidsvoorzieningen in het lamellensysteem verwerkt. Het driekamercompartiment verhoogt het drijfvermogen van de lamellen. Extra veiligheid kan worden geboden door een handgreep direct onder de waterlijn. En zowel mechanisch als elektrisch kunt u een Aquadeck afdekking altijd openen en sluiten.

Poolcop

PoolCop regelt automatisch het terug- en naspoelen en houdt tevens rekening met het weerbericht. Een PoolCop meet echt van alles, stel dat uw pomp defect gaat. De PoolCop ziet dat en geeft direct een waarschuwing per mail zodat er direct actie kan worden ondernomen. Werkt u met zout water? Ook dat is voor de PoolCop geen probleem. Wij houden uw PoolCop op afstand in de gaten en wij nemen contact met u op wanneer dat nodig is. Met een PoolCop is het onderhouden van een zwembad wel heel eenvoudig geworden!