Verbeterde oxidatie en vlokken

Verbeterde oxidatie en vlokken met ACO (Active Catalytic Optimizer) en statische mixer ZPM

ACO (Active Catalytic Optimizer) is een negatief geladen vlokmiddel dat de nog overgebleven positief geladen deeltjes coaguleert en vlokt. Hierdoor werkt het perfect samen met APF. Maar ACO is ook een zonbeschermer. 70% van de chloorconsumptie in een buitenbad komt door de zon (dit heet fotolyse). ACO maakt  de golflengte van UV stralen langer waardoor het niet meer chloor consumeert. Sterker nog, de zon wordt gebruikt om vrije radicalen (OH radicalen) te vormen welke een sterke oxiderende werking hebben, maar zonder dat er desinfectie-bijproducten ontstaan. De vrije radicalen verwijderen organische vuildeeltjes en ammonium en ureum uit het water.

Wie is Dryden Aqua?

Dryden Aqua zijn marine biologen gespecialiseerd in waterbehandeling van zwembaden. De missie van Dryden Aqua is om giftige chloor-bijproducten te elimineren en om de beste lucht- en waterkwaliteit op de markt te bieden. Al meer dan 30 jaar werken we met chloorsystemen voor dolfijnen en andere zeezoogdieren waarna we onze technologie succesvol introduceerden in de zwembadwereld. Wereldwijd gebruiken nu al meer dan 100.000 zwembaden onze producten.

Waar staat Dryden Aqua voor?

Voor de beste waterzuivering met kristal-helder water, minimale chloorconsumptie en geen chloorlucht of andere schadelijke desinfectie-bij-producten. Met het Dryden Aqua geïntegreerde waterbehandelingssysteem DAISY verminderen we de kosten van waterbehandeling en combineren een gezonde zwembeleving met ecologische duurzaamheid en economisch voordeel.

zpm_group

Vrijblijvend contact met Mari

Neem eenvoudig contact op via onderstaand formulier, voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie.