+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl

Hoe helpt een zwembadafdekking u meer en langer plezier te hebben van uw zwembad?

Hoe kan ik langer gebruik maken van mijn zwembad is een vaak gestelde vraag. Het overkappen van uw zwembad is een mogelijkheid maar is niet altijd mogelijk. Het plaatsen van een zwembad afdekking is daarintegen vrijwel altijd een optie. Er zijn verschillende voordelen aan het hebben van een zwembadafdekking op je buitenzwembad, waaronder:

  • Energiebesparing: Een zwembadafdekking kan helpen om de hoeveelheid energie die nodig is om het zwembad te verwarmen te verminderen, omdat het helpt om warmte vast te houden en het water warm te houden.
  • Veiligheid: Een zwembadafdekking kan helpen om te voorkomen dat kinderen en huisdieren per ongeluk in het zwembad vallen.
  • Verminderde verdamping: Een zwembadafdekking kan helpen om de hoeveelheid water die verdampt uit het zwembad te verminderen, wat kan leiden tot besparingen op de waterrekening.
  • Verminderd gebruik van chemicaliën: Een zwembadafdekking kan helpen om de hoeveelheid chemicaliën die nodig zijn om het zwembad te onderhouden te verminderen, omdat het helpt om vuil en debris uit het water te houden.
  • Verminderd onderhoud: Een zwembadafdekking kan helpen om de hoeveelheid tijd en moeite die nodig is om het zwembad te onderhouden te verminderen, omdat het helpt om het water schoon en helder te houden.
  • Verlenging van het zwemseizoen: Een zwembadafdekking kan helpen om het zwemseizoen te verlengen door warmte vast te houden en warmteverlies te verminderen tijdens de nacht.
  • Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de zwembadafdekking goed beveiligd is en correct wordt gebruikt om de veiligheid van iedereen die het zwembad gebruikt te waarborgen.

Wij hebben specifieke website gericht op zwembadafdekkingen, poolcovers.nl waar u uitgebreide informatie kunt vinden over ons uitgebreide gamma zwembadafdekkingen. Wilt u direct een afspraak maken klik dan hier en wij staan u graag in een persoonlijk gesprek te woord.

Aquadeck mari3
Aquadeck mari4