Specialist in zwembad onderdelen

Mari is een zwembadbouwer die ook alle accessoires voor zwembaden aanbiedt. Onze specialisten kunnen u helpen bij het schoonhouden van uw zwembad. Bijvoorbeeld door het regelen de waterkwaliteit en het filteren van vuil en chloor. Daarnaast hebben we zwembad accessoires voor verlichting, om uw bad te verwarmen, maar ook voor de beveiliging van uw zwembad.

Met de juiste accessoires verlengt u de gebruiksduur van uw zwembad en zorgt u voor extra comfort en meer zwemplezier!

zwembad accessoires

Zwembad schoon houden

Om met veel plezier te kunnen zwemmen, is het wel zo prettig als het zwembadwater schoon is. Het zuiveren van water kan gemakkelijk met een filterpomp. Wij adviseren u graag over de keuze van een pomp en hebben een uitgebreid assortiment. Ook voor verbetering van de waterkwaliteit. Zo hebben we diverse accessoires om het chloor te meten. Zo kunt u met minimale inspanning genieten van schoon, veilig zwemwater.

Zwembad beveiligen

Mari kan u helpen met het beveiligen van uw zwembad. We werken met een exclusief Zwitsers systeem – BlueFox – dat zowel overdag als ‘s nachts beveiligt met behulp van een zwembad alarm. BlueFox voorkomt verdrinking en zorgt ervoor dat uw kinderen overdag veilig kunnen zwemmen. Na het zwemmen, in passieve modus, wordt uw zwembad bewaakt.

Zwembad verlichting

Naast eerder genoemde zwembad accessoires kunt bij Mari ook terecht voor zwembad verlichting. Licht heeft diverse voordelen. Het voegt sfeer toe en geeft uw zwembad een luxe uitstraling. Bovendien is het ook mogelijk om ‘s avonds nog een duik te nemen. Kies of u het hele zwembad wilt verlichten of bijvoorbeeld alleen de trap.

Zwembadverlichting paars

Vrijblijvend contact met Mari

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar persoonlijk advies voor uw zwembad? Kom langs in onze ruime showroom!