+31(0)478 - 53 27 47 info@mari.nl
MARI sinds 1993

Toonaangevend in zwembaden en wellness

Oirlo 11 kopie

Sinds 1993

is Mari Zwembaden gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en het onderhoud van binnen- en buitenzwembaden, zowel voor particulier als publiek gebruik. Hierbij liggen wij de focus op kwaliteit, veiligheid en gezond zwemmen en zetten we sterk in op energiebesparing. Mari biedt zowel bouwkundige zwembaden aan als op maat gemaakte monoblok zwembaden van Niveko. Met een oppervlakte van meer dan 1.000 vierkante meter is onze zwembad- en wellness showroom uniek in heel Nederland. Producten zoals zwembaden, spa’s, sauna’s, infrarood gezondheidscabines en whirlpools die wij aanbieden, kunt u hier met eigen ogen zien én testen. Een zwembad bouwen wordt zo nog makkelijker. Wees welkom, de koffie staat klaar!

Marc Pijpers

Oprichter Mari Zwembaden

Mari zwembaden sinds 1993

Welk zwembad past het best bij u?

Niveko custom built monopools

Mari is officieel dealer van NIVEKO pools polypropyleen zwembaden. NIVEKO pools is in 1995 opgericht en maakt high-end “monopools zwembaden” door heel Europa. Deze kunnen volledig naar uw wens gebouwd worden en zijn verkrijgbaar in alle afmetingen.

Waarom NIVEKO?
NIVEKO staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig zwembad. Dit komt onder andere tot uiting in de lange levensduur van de zwembaden en het gebruik van duurzame materialen.

Voordelen NIVEKO baden

  • Hoogwaterniveau.
  • Volledig op maakt gemaakt en ontworpen.
  • Een leven lang zwemplezier door Polypropyleen materiaal
  • De baden zijn standaard rondom geïsoleerd.
  • Osmose is 100% uitgesloten.
  • UV en chemicaliën bestendig
  • Alle inbouw delen en leidingwerk zijn af fabriek voor gemonteerd.

Bouwkundig foliebad

Een foliebad is letterlijk en figuurlijk een bad op maat gemaakt, wat tevens een groot voordeel is. U bent immers vrij in de keuze van maatvoering, vorm en kleur van de folie. Met name in kleur zijn tegenwoordig veel fraaie mogelijkheden. De tijd dat een zwembad per se blauw diende te zijn ligt namelijk ver achter ons. Steeds vaker worden kleuren als wit, zand en grijs, maar ook de moderne 3D folies toegepast bij foliebaden. Niet alleen realiseert u daarmee een prachtige waterkleur en een bijzondere en natuurlijke uitstraling, ook zijn er veel mogelijkheden met bijvoorbeeld een contrasterende rand- en/of terrasafwerking.

Werkwijze bij aanleg van een bouwkundig foliebad
De werkwijze is kort samengevat als volgt; allereerst wordt er een beschermende scheidingslaag op de bouwkundige bak aangebracht. Vervolgens brengt men op de bovenrand een foliestrip aan waar de sterke PVC-folie (gewapend) op wordt bevestigd. De naden van de foliestrip worden op elkaar gelast en met vloeibare folie nagelopen. Tenslotte worden de afwerking en aansluiting van bijvoorbeeld een Romeinse inlooptrap (met anti-slip folie uit te voeren) uitgevoerd door Mari.

 

Zwembad met glasmozaïek-
of tegelafwerking

Als u uw zwembad wilt betegelen met mozaïek kunt u kiezen uit verschillende maten voor uw tegels. Wij raden u aan om goed na te denken over de combinatie van afmeting en vorm van de tegels. De kleur en vorm van mozaiek tegels bepalen doorgaans voor een groot deel de uitstraling die het geeft. Daarbij is het vooral de kleur die de echte look bepaalt.

Persoonlijk maken
Een figuur, naam of initiaal op de bodem van het zwembad behoort ook tot de mogelijkheden. Ook zijn er verschillende kleurcombinaties mogelijk. De ‘verpersoonlijking’ is bij een beton/tegelbad dan ook haast onbeperkt.

RVS Zwembaden

RVS is een speciale metaallegering die ontwikkeld werd om corrossiebestendig te zijn.  Let er op dat enkel het hoogkwalitatieve 316L rvs/inox voor maritieme toepassingen gebruikt wordt.  Bij gebruik in de zwembadbouw heeft dit materiaal niet alleen een lange levensduur maar het remt ook de groei van bacteriën en algen. De gladde, hygiënische rvs/inox wanden hebben door hun niet-poreuze oppervlak zo goed als geen onderhoud nodig en om het water zuiver te houden, is slechts een kleine hoeveelheid desinfecteringsmiddel nodig. Je zal zeker al gemerkt hebben dat professionele keukens meestal gemaakt zijn van roestvrij staal?  Wanneer reinheid en onderhoudsvriendelijkheid een vereiste zijn, dan is rvs/inox immers het uitverkorene materiaal. Resultaat: veel meer tijd om te zwemmen (en niet om te schrobben) en aangenaam, huidvriendelijk zwemwater.

Mari RVS Zwembad 4 scaled
 buiten en binnen zwembaden

Welk zwembad past het best bij u?

Mari skimmer Zwembaden Reuver

Buitenzwembaden

  • Maximaal genieten in uw eigen tuin
Mari binnen zwembad Venray

Binnenzwembaden

  • Het gehele jaar zwemplezier gewoon bij u binnen.

Exclusive COllection

Custom Made by Mari
Maak een afspraak
Mari Zwembaden Milheeze 1
Mari Zwembaden Reuver 1
Mari zwembaden Valkenswaard
Mari zwembad
Mari Zwembaden Sevenum avond

Een greep uit onze
zwembaden